نقد و بررسی
تافی کاکائوتافی کاکائو
تافی کاکائو، محصولی از درخت کاکائو است که از لوبیاها یا دانه های کاکائو به دست می آید. کاکائو به طور طبیعی تلخ و بد مزه است. در ابتدا دانه ها را چند روزی تخمیر کرده و سپس برای نگهداری، خشک می کنند و در انتها آن ها را بو می دهند، با بو دادن آن ها عطر آن آزاد شده و دانه های کاکائو از داخل پوسته خارج می شوند. برای مصارف صنعتی آن ها را روغن زده و وارد خط های تولیدی می کنند. رنگ تیره ی کاکائو به علت فلاونوئیدهای آن است که به آن خاصیت آنتی اکسیدانی قوی ای می دهد.

تافی کاکائو
تافی کاکائو، محصولی از درخت کاکائو است که از لوبیاها یا دانه های کاکائو به دست می آید. کاکائو به طور طبیعی تلخ و بد مزه است. در ابتدا دانه ها را چند روزی تخمیر کرده و سپس برای نگهداری، خشک می کنند و در انتها آن ها را بو می دهند، با بو دادن آن ها عطر آن آزاد شده و دانه های کاکائو از داخل پوسته خارج می شوند. برای مصارف صنعتی آن ها را روغن زده و وارد خط های تولیدی می کنند. رنگ تیره ی کاکائو به علت فلاونوئیدهای آن است که به آن خاصیت آنتی اکسیدانی قوی ای می دهد.
ترکیبات:
شکر، گلوکز، روغن نباتی، لیستین، شیر خشک، مونو دی گلیسرید، پودر نشاسته، اسانس مجاز خوراکی، آب

تافی کاکائو
0دیدگاه