نقد و بررسی
ارده کنجدی با شکلات و فندقرده خوراکی ست که از کنجد نرم پوست کنده بریان و نرم کوبیده تهیه شده و روغن آن جدا نشده باشد . از ارده بیشتر برای وعده غذایی صبحانه استفاده می کنند تا انرژی لازم را برای تمام روز دریافت نمایند. این ماده غذایی مقوی فاقد هر گونه افزودنی است و صددرصد طبیعی میباشد. ارده خواص فراوانی برای سلامتی را داراست.
این محصول علاوه بر خواص منحصر به فرد کنجد طعمی دلپذیر از مخلوط شکلات و فندق را به همراه دارد.
از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یونانی، قبرسی، ایرانی، اسرائیلی، ترکی، عراقی، مغربی و بلغاری استفاده میشود. ارده در وعدههای صبحانه و عصرانه با نان میتواند یک وعدهی لذتبخش و پرانرژی باشد.

ارده کنجدی با شکلات و فندق
ارده خوراکی ست که از کنجد نرم پوست کنده بریان و نرم کوبیده تهیه شده و روغن آن جدا نشده باشد . از ارده بیشتر برای وعده غذایی صبحانه استفاده می کنند تا انرژی لازم را برای تمام روز دریافت نمایند. این ماده غذایی مقوی فاقد هر گونه افزودنی است و صددرصد طبیعی میباشد. ارده خواص فراوانی برای سلامتی را داراست.
این محصول علاوه بر خواص منحصر به فرد کنجد طعمی دلپذیر از مخلوط شکلات و فندق را به همراه دارد.
از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یونانی، قبرسی، ایرانی، اسرائیلی، ترکی، عراقی، مغربی و بلغاری استفاده میشود. ارده در وعدههای صبحانه و عصرانه با نان میتواند یک وعدهی لذتبخش و پرانرژی باشد.
کنجد و فراوردههای آن بسیار مقوی هستند و در سفره صبحانه میتوانند یکی از اعضای اصلی و مفید باشد. برای تهیه ارده، ابتدا دانههای کنجد را پس از جمعآوری، خیس میکنند تا پوسته سیاه یا قهوهای رنگ و نازک آن به راحتی جدا شود. سپس دانههای سفید رنگ و پوست کنده کنجد را با آسیاب له میکنند و خمیر نسبتا شلی بهدست میآورند که به این خمیر، ارده میگویند.
در ساخت و فرآوری این محصول هیچگونه افزودنی به غیر از ترکیب ارده و شکلات فندق به کار نمی رود و در نتیجه کلیه خواص و ارزش غذایی آن حفظ می گردد.
خاصیت اصلی ارده کنجدی، انرژی زا بودن آن می باشد. که مانند سایر محصولات نوحا، فرآورده ای مفید برای رژیم غذایی ورزشکاران و کودکان در مرحله رشد و سایر افراد می باشد.
مصرف ارده برای کودکان بسیار توصیه می شود زیرا انرژی مورد نیاز برای فعالیت در مدرسه را فراهم می کند و همچنین فرایند یادگیری را به خوبی طی کنند.
ارده کنجدی انرژی زاست و کالری زیادی دارد و در صورت مصرف بیش از حد و عدم تحرک سبب چاقی و اضافه وزن شما خواهد شد.
نحوه نگهداری محصولات ارده:
برای دستیابی بهتر به فواید ارده کنجد و فواید روغن کنجد بایستی با نحوه نگهداری از این ماده مغذی آشنایی داشت، ارده کنجد سرشار از اسیدهای چرب اشباع نشده اند که اگر در معرض هوای گرم و نور قرار بگیرند، چربی هایشان اکسید می شود، بنابراین بهتر است ارده کنجد و دیگر فراورده های کنجد در جای خشک، خنک و دور از آفتاب نگهداری شود.
0دیدگاه